Menukaart: Restaurant Klein Zwitserland

Om mee te beginnen

  • Mandje brood

    5

    met kruidenboter en aioli

  • Bourgondische 1e ronde

    9

    warm broodje met gedroogde ham, tapenade, olijven, aioli en kruidenboter

Voorgerechten

  • Gekkegeitje

    8

    carpaccio van rode biet met geitenkaas en nootjes

  • Carpaccio

    10

    Ierse runderhaas met verse pesto, zongedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas

  • Zalm Carpaccio

    12

    dunne plakjes gesneden rauwe zalm met kikkiman, zeewier, wakame en wasabi-mayonaise

  • De beroemde tomatensoep van Ien

    5

    lekker pittig en zontomaatjes zoet met parmezaan en croutons

  • Uiensoep van de chef

    6

    van gesmoorde witte uien, geserveerd met een kaascroutons

  • Gamba’s

    11

    gepeld en aangefruit in kruidige knoflookboter met paprika, ui, bosui en stokbrood

  • Escargots

    10

    gemarineerd met pesto, kaas en kruidenboter in hun eigen huurwoning, met een stokbroodje om in te dopen

Vleesgerechten

  • spareribs onze specialiteit!

    19

    smaak een beleving: de lekkerste van Noord Holland

  • Varkenshaas pikant

    19

    gevuld met sambal manis, prei en kruidenboter omwikkeld met katenspek

  • Tournedos

    25

    mooie biefstuk van de haas met bruine pepersaus

  • Kalfslever

    20

    met gebakken ui en katenspek, wordt rosé geserveerd

  • Varkenshaas France

    19

    gegratineerd met brie en een mayo mosterd sausje

  • Ierse runder rib eye

    22

    met kruidenboter

  • Sweet chicky

    18

    kipfilet met geitenkaas, honing, tijm en gedroogde ham

  • Tournedos gratine

    25

    biefstuk van de haas gegratineerd met zalm en kaas

  • Mix grill klein Zwitserland

    23

    biefstuk, spare ribs, shaslick, kipfilet, lamskotelet en een worstje met knoflooksaus

Spiezen

  • Saté van de haas

    17

    de lekkerste!

  • Shaslick

    19

    varkenshaas, katenspek, ui en paprika met shaslicksaus

  • KipSaté

    16

    spies met oosterse gekruide kippenborst met satésaus

  • Yakatori

    23

    spies van ossenhaas, ui, bosui met yakatorisaus

  • Spanje

    21

    black tiger garnalen met knoflook, honing en een beetje pittigheid

  • Neptunes

    18

    spies van diverse soorten visfilet, met een limoen-dille mayonaise

Visjes

  • Zalmfilet

    19

    op de huis gebakken met witte wijn boter saus

  • zeebaars filet

    20

    met roze pepersaus

Stoofpotjes

  • Oma’s vispotje

    19

    diverse soorten visfilet gestoofd in een witte wijnsaus

  • Zuricher gesnetzeltes

    18

    Zwitsers gerecht mt fijngesneden varkenshaas, champignons, ui en room, geserveerd met pasta

  • Kaasfondue de echte Zwitserse

    19

    met stokbrood en een spiesje van groenten

Schnitzels

  • Champignon

    19

    met verse champignons en roomsaus

  • Geit

    19

    met geitenkaas, dadels, honing en spek

  • Luzern

    19

    met tomaat, pesto en kaas gegratineerd

  • Schnitzel klein zwitserland

    19

    met gebakken champignons, paprika, ui en spek

  • Alpe d’huez

    19

    gegratineerd met brie en saus van rode vruchten

  • Zigeuner

    19

    met tomaat/chilisaus, ui, paprika en champignons

Vegetarisch

  • Vegetarisch?

    19

    Laat je verrassen door onze chef kok

Desserts

  • Crème brûlée

    6,5

    met caramel ijs en slagroom

  • Warm lopend chocoladetaartje

    6,5

    met vanille ijs en slagroom

  • Cheesecake

    7

    met framboos ijs

  • Blondie

    6,5

    brownie van witte chocolade en cranberry met chocolade ijs

  • Bol ijs naar keuze:

    2,3

    vanille, chocolade, framboos en caramel

Koffie met een scheutje

  • Irish Coffee, French Coffee, Kiss of Fire, Italian Coffee, Baileys Coffee, Spanish Coffee

    6,5