TATA Steel Chess Tournament

Op ’t Prikbord: Koninginnenmarkt tijdens TATA Steel Chess Tournament

Zondag 31 januari

Tijdens TATA Steel Chess Tournament Wijk aan Zee, dat gehouden zal worden van 12 t/m 28 januari. Natuurlijk ontvangen wij u graag tijdens het grootste schaaktoernooi ter wereld! Op de laatste dag van het toernooi zal er op het Julianaplein weer een speciale smaakmarkt worden georganiseerd (De Koninginnenmarkt) waarbij wij u heerlijke warme Gluhwein zullen scheneken; tot dan!

Over de Koninginnenmarkt

Kom naar het slot van het schaakfestijn! De populaire zomerse ‘smaakmarkt’  wordt omgevormd tot een winterse variant. Daarmee worden alle schaakgasten bedankt voor hun komst naar Wijk aan Zee.TATA STeel Chess TournamentOp de Koninginnenmarkt zullen er stands staan met lekkere winterse gerechten. Erwtensoep, stoofpotten, soepen, warme chocolademelk, gluhwein, visgerechten, om mee te nemen of om direct te nuttigen. De Koninginnemarkt staat helemaal in het teken van schaken: er zijn schaakproducten te koop en natuurlijk kan er ook geschaakt worden. Gemengd mannenkoor Wazmank zal het speciaal geschreven schaaklied ten gehore brengen. We kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten: de schakers, de bewoners van Wijk aan Zee en natuurlijk alle belangstellenden.

U bent welkom op het Julianaplein voor vermaak en muziek. Voor jong en oud, voor de schaakliefhebber en voor de schaakleek.

Chess Express

Tijdens de weekenden van het schaaktoernooi, van 15 tot en met 31 januari, rijdt de Chess Express om bezoekers en bewoners te vervoeren naar de verschillende locaties van het toernooi.

Meer info? Besoek de site van TIP Wijk aan Zee: